Zonder titel

09 jul t/m 04 aug 2016

 

Albert Jongs, Angélique Don, Marijke Schutte, Aline de Jonge, Hilde van der Gang, Willem Corsius, Marcella Marinelli, Koos Lina

Albert Jongs
Albert Jongs

“In mijn fotografie probeer ik mijn onderwerpen te abstraheren, zodat er andere composities ontstaan en het oorspronkelijke nauwelijks  te herkennen is.”

Angélique Don
Angelique Don
Marijke-Schutte
Marijke Schutte

“Marijke Schutte gebruikt pinhole fotografie als middel om de mogelijkheden van de werkelijkheid te onderzoeken. De vreemde beelden die in de zelf gemaakte camera’s ontstaan nodigen uit tot het gebruiken van de verbeeldingskracht.”

Aline de Jonge

“Tijd doet vergeten, vervagen, vervormen. Dat wat mij, ons allen, vormt is vloeiend, vloeibaar, herkenbaar in zijn vormeloosheid.”

Aline de Jonge 2
Hilde van der Gang
Hilde van der Gang

“Het zijn fotowerken, maar dat is niet onmiddellijk duidelijk. De werken hebben accenten gekregen die de fotografische werkelijkheid ondermijnen. Het geeft een surrealistische draai aan de werkelijkheid en zet daarmee de tijd stil.”

Willem Corsius

“Ik zie mijn foto’s als beeldmateriaal, als onderdeel van een groter geheel. Mijn foto’s worden digitaal bewerkt, vormgegeven en zo nodig worden daar nog getekende elementen aan toegevoegd.”

WillemCorsius 2
Marcella Marinelli
Marcella Marinelli

“Stilte is de grootste openbaring zegt Lao Tse. Ben jij bereid om met jezelf geconfronteerd te worden? Stil te zijn? Of gewoon te zijn?”

Koos Lina

“Foto’s van Koos Lina. Observaties in Europese steden, in kleur: Parijs, Berlijn, Krakau, Gdansk en Scheveningen.”

Koos Lina