Activiteiten Rodenburg

Zorg voor de medemens. Kunstenaars bieden hun services aan.


Activiteiten bij de expositie van Natascha J.A. Rodenburg

Interactieve performances
10 april: 11.00 – 13.00 uur

Luister mee. Schuif aan. Doe mee.

 1. ‘Klei’, door Paula Biemans
  Terwijl we gedachten en reflecties over kunst en de kunst van het dagelijks leven uitwisselen, vormen onze handen beeldjes van klei uit de Eemsdelta. Ze worden na afloop door Paula in Bierum in haar houtkachel gebakken en later voor alle deelnemende makers in de galerie klaargelegd.
 2. ‘Reflecties op papier’, door Anne van Stormbroek
  Kom in contact met je zintuigen en deel. Reflecteer op wat je omgeving met jou doet en zie dat weerspiegeld. In samenwerking met Anne ontstaat er vanuit jouw energie een beeldend eindresultaat.
 3. ‘Therapeuterette’, door het Instituut voor de Loslopende Mens (Oscar Prinsen)
  Een plek om jezelf te ontwikkelen, visie te vormen, vragen te stellen en je bezig te houden met zingeving, betekenis en houvast. Loop hierna geïnspireerd weer verder.

Workshops
16 april: 11.00 – 13.00 uur

 • ‘Outer Nature, Inner Nature’, door Core Essence (Natascha J.A. Rodenburg)
  Ontspan, verfris en maak opnieuw contact met het zelf met behulp van qigong. Eenvoudige adem- en bewegingsoefeningen en actieve energetische meditaties helpen om geaard te voelen in deze onzekere tijden, versterken het immuunsysteem en bevorderen het algeheel welzijn. Na afloop onderzoekt de deelnemer het eigen innerlijke met pastelkrijt op papier.
  Maximaal 20 plaatsen, inschrijven kan hier.

23 april: 11.00 – 13.00 uur

 • Collective action ‘Can you see it too?’, door Collective Constructs (Lola Diaz Cantoni & Jorien Ketelaar)
  Luister mee. Schuif aan. Doe mee. Een uitnodiging tot een collectieve actie door te kijken, ontdekken en het uitwisselen van perspectieven.An invitation for a collective action through looking, discovering and exchanging perspectives.
  Nederlands & English

 

24 april: 13.00 – 17.00 uur

 • Performatieve sessies ‘Getting to the Core’, door Core Essence (Natascha J.A. Rodenburg)
  Breng een verhaal, ontvang een luisterend oor, neem een geschenk mee naar huis. Centraal staan 21 eenvoudige circulaire illustraties. Elk raakt aan fysieke, mentale, emotionele en spirituele kwaliteiten. Met Journey Essences als inspiratiebron.
  Inschrijven kan hier.